Учење на даљину - Мионица

КРЕЋЕМО У БУДУЋНОСТ У КОЈОЈ ПРОМЕНЕ НАСТАЈУ ИЗ ДОБРЕ ВОЉЕ!

Визуал


Мoodle платформа за е-учење је заједничка платформа за е-учење свих образовних установа oпштине Мионица, на којој ћете наћи сав потребан материјал за учење у оквиру формалног предшколског, основношколског и средњошколског образовања.  


Приступ систему имају регистровани ученици основношколског и средњошколског образовања, родитељи деце предшколског образовања и корисници неформалних  курсева који се образују при Центру за образовање и развој општине Мионица. У зависности, којем нивоу образовања корисници припадају, имаће доступне образовне материјале, тестове за проверу знања, упутства, савете. 


Општина Мионица жели да иде у корак са светом и да пружи могућност свима који овде расту и образују се, да током ванредног стања, када немају могућност одласка у своје школе, уче на једном сигурном, забавном и креативном месту. 


Платформа је намењена активној интеракцији између ученика и наставника мионичке општине и њихових вршњака и наставника из целог света. Мoodle ће, свима њима, пружити забавно, иновативно, креативно и испуњено окружење за учење, како би унапредили своје вештине и научили да усвајају, пружају и размењују знања на један другачији начин.


ДОБРО ДОШЛИ У “ОБРАЗОВАЊЕ - МИОНИЦА”!